محل تبلیغات شما
فَبِما رَحمَةٌ مِن اللهِ لِنتَ لَهُم وَ لَوکُنتَ فَظاً غَلیظَ القَلبِ لاَنفضَُّوا مِن حَولِکَ فَاعفُ عَنهُم وَاستَغفِرلَهُم شاوِرهُم فی الاَسرِفإذا عَزَمتَ فَتَوَکَّل عَلَی اللهِ إنَّ اللهَ یُحِبُّ المَتَوَکِّلینَ.
به(برکت)رحمت الهی،در برابر آنان [مردم] نرم شدی؛و اگر خشن و سنگدل بودی،از اطراف تو پراکنده می شدند.پس آنان راببخش و برای آنان آمرزش بطلب؛و در کارها با آن ها م کن؛اما هنگامی که تصمیم گرفتی (قاطع باش)و بر خدا توکل کن؛زیرا خداوند متوکلان را دوست دارد.(آیه 159،سوره ی آل عمران).

- این نکته ی روانشناسانه را می توان به خوبی از این آیه استفاده کرد، افرادی که با دیگران به م می پردازند،نرمخو و قابل انعطاف هستند و کسانی که از م با دیگران سرباز زده و خود را از رای دیگران بی نیاز می بینند،تند خو وسنگدل هستند.

-نکته ی دیگر این که طرف م ما وما نباید برتر از خود ما باشد؛بلکه در مواردی لازم است انسان با افراد پایین تر از خود نیزبه م و رایزنی بپردازد.
در این آیه خداوند به پیامبر(ص) دستور می دهد که با کسانی م کند که باید آنان را مورد عفو و گذشت قرار دهد و برای بخشش آنان طلب مغفرت نمایدفَاعفَ عَنهم واستَغفِر لهم ون شاوِرهم فی الامر».

-بالاخره از این آیه به خوبی اهمیت و جایگاه ویژه ی م استفاده می شود؛زیرا زمانی که پیامبر اکرم (ص)،با آن عظمت و عصمت و عقلانیت،مامور به م و نظرخواهی از مردمی باشد که همه ی هستی و دانش وآگاهی خود را از وجود پر برکت او دارند،پیروان او و افراد عادی به طریق اولی باید به این موضوع اهمیت دهند.

بیانیه ی انتخاباتی شماره ی 3 حمیدمظاهری راد(حوزه ی تبریز،آذرشهر و اسکو

دهکده سلامتی مبارزه با کرونا

برترین مقاله های رشته های روانشناسی و مدیریت با تمام گرایشات

م ,آیه ,آنان ,ی ,دیگران ,خداوند ,این آیه ,را از ,م و ,خود را ,و برای

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه سالیان | لوازم آرایشی و بهداشتی سایت دوستان - بزرگترین سایت تفریحی ایران دبیرستان آموزش از راه دور دخترانه نشر دانش بانه 09188744396 آدم ها از دور دوست داشتنی ترند مجموعه فیلم های ترسناک موزیکستان کد تخفیف سفارش غذا زود فود | zoodfood ridoketga Christine's memory downkunlitab